Guidning i Blekinge
Vill du se mer av länet?

24 000 mil av vandringar till fots runt hela plus 74 000 mil på cykel i vårt avlånga land – siffrorna gäller för åren 1969-2017 – har gjort att Tommy Nilsson fått se mer av Sverige än kanske någon annan människa.

De annorlunda sätten att färdas på, har lärt Tommy mycket om vårt underbara land. Hans intresse för människor, geografi, historia, kultur, natur och dokumentation, i kombination med vetgirighet och nyfikenhet om att lära sig mer om de svenska landskapen och dess sevärdheter, bidrar givetvis till en viss kunskap att användas i olika sammanhang.

Till exempel för arbete som guide vid olika resor och utflykter. Med Tommy Nilssons mycket stora och speciella intresse för det egna hemlandskapet Blekinge, passar han naturligtvis bäst som guide inom Sveriges Trädgård.

Tommy specialitet är heldags- eller flerdagarsturer åt pensionärer som läst om Blekinge i studiecirkel.


Vy vid Gröngölsmåla i Blekinges skogsbygd

Genom ett mycket stort kontaktnät i hela Blekinge, kan Tommy "skräddarsy" färdvägar, matställen och aktiviteter efter egna önskemål från de som vill bli guidade. Tommy hjälper även till med tips om boende och platser att besöka.

Pris: För prisuppgifter, kontakta Tommy Nilsson personligen.